ZANIMLJIVO...

ŠOK! JUNAJTED IMA PLAN KOJI ĆE RAZBESNETI RONALDA: Za napadača nude i novac i igrača, ali šta to znači za Kristijana?

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Zanimljive vesti stižu sa Ostrva...

Izvor: Profimedia

Mančester junajted se sprema za vrelo leto tokom kojeg će morati da urade mnogo toga! Već mesecima se pominju razna imena kandidata za mesto menadžera, ali sada su našli i veliku želju za poziciju napadača.

Hari Kejn je želja uprave Mančester junajteda, a sada su smislili i plan kako da "odobrovolje" Totenhem u borbi za potpis engleskog golgetera!

Kako prenosi "ESPN", Junajted pokušava da nađe način kako da priđe Totenhemu ne bi li im preoteli prvu zvezdu i doveli ga na "Old Traford".

Kejn će u julu napuniti 29. godina, a navodno Totenhem želi za njega oko 115.000.000 evra, što je i te kako previše za ono što je Mančester junajted spreman da ponudi. Naravno, i "pevci" su poznati kao teški pregovarači.

Ipak, "ESPN" piše da bi Junajted ponudio Totenhemu da u suprotnom pravcu ode Entoni Marsijal, bilo kao deo trampe ili u zasebnom poslu, kako bi makar malo smanjili zahteve Danijela Levija, gazde Totenhema.

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do leta 2024. godine, a prošlog leta je bio spreman da napusti klub. Ipak, na kraju je ostao u Londonu kada je postalo jasno da od njegovog eventualnog odlaska u Mančester siti nema ništa.

Sada ostaje da vidimo šta će Mančester junajted uraditi, posebno kada znamo da bi to onda daleko zakomplikovalo njihovu situaciju sa Kristijanom Ronaldom...