Fudbal

MISLILA SAM DA JE POBIJEDIO BOLEST, ZATO MI JE TEŠKO: Oglasila se Mihina majka, otkrila gdje se legenda liječi

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

"Siniša i njegova supruga su preksinoć krenuli iz Rima za Bolonju"

Izvor: Instagram/screenshot/virgimih

Nažalost, Siniša Mihajlović ponovo mora u borbu protiv leukemije, borbe koju je već jednom pobijedio, u aprilu 2020. Bolest mu se sada vratila, a on je to javno potvrdio i najavio da će je ponovo savladati.

Tim povodom, u izjavi za "Informer", Mihajlovićeva majka Viktorija otkrila je kao je njen sin, srpska i evropska fudbalska legenda.

"Siniša i njegova supruga Arijana su preksinoć krenuli iz Rima za Bolonju. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gdje je bio i kada se prvi put borio sa opakom bolešću. Isti ljekari ga liječe. Počeće sa terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mjestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada. Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobijedio i zato mi je teško. Vrijeme često provodim kod svog drugog sina Dražena, koji živi u naselju Liman 1, pa nisam sama", rekla je Viktorija.

Prema pisanju tog lista, komšije Viktorije Mihajlović imaju samo riječi hvale za porodicu trenera Bolonje i bivšeg selektora Srbije. Otkrivaju da je Miha prošlog juna sa cijelom porodicom posjetio Novi Sad, gde i dalje dobro pamte njegovog oca Bogdana, koji je preminuo od raka u 69. godini.

"Porodica Mihajlović je mirna i povučena, ali pristojna. Znam Viktoriju, a sjećamo se i Bogdana, koji je bio druželjubiv i fin čovjek. Oni su skromni ljudi. Svi znamo da je njen sin mnogo zaradio, vidite i sami da žive u lijepoj i uređenoj kući, ali se ne razlikuju mnogo od ostalih. Nadamo se da će Siniša pobijediti bolest i ponovo posjetiti svoje naselje", rekla je komšinica Mihajlovićeve majke.