ŠOU!

ZVEZDA BAJERNA POLUDELA ZBOG NOVE POZICIJE, HOĆE DA IDE: Zvao ga bivši saigrač i "završio" mu transfer u Real Madrid!?

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Gnabri nije jedini koji je nezadovoljan metodama Julijana Nagelsmana.

Izvor: Profimedia

Real Madrid je najveći klub na svetu i obično šta poželi - to i dobije. Sada su se namerili na Kilijana Mbapea koji od malih nogu sanja da zaigra na "Santijago Bernabeu", a čini se da već godinu dana imaju usmeni dogovor pošto je jedan od najboljih fudbalera sveta odlučio da mu istekne ugovor kako bi došao za džabe.

To je leto pre učinio David Alaba, zbog čega su u Bajernu još ljuti na njega, a sada bi navodno Austrijanac mogao da "sredi" još jedan veliki transfer Real Madridu.

Kristijan Falk, najbolje obavešteni novinar o dešavanjima u Bajernu, prenosi da David Alaba predvodi kampanju za dolazak Serža Gnabrija u Madrid. Njih dvojica imaju sjajan odnos iz vremena kada su bili u Bajernu, a Alaba je predložio čak i predsedniku Florentinu Perezu da ga dovede.

Nije ni Gnabri imun na to, želeo bi da produži ugovor međutim "zapelo" je zbog novca, a Bajern već dolazi u situaciju da nemački napadač ode u leto 2023. godine bez obeštećenja.

Gnabri je ove sezone postigao 13 golova i upisao devet asistencija za Bajern.

Navodno, ne bi želeo da ode ovog leta zbog Svetskog prvenstva u Kataru, međutim ne sviđa mu se uloga koju mu je namenio trener Julijan Nagelsman. "Tera" ga da igra na mestu ving-beka, dok se Gnabri više vidi na desnom krilu ili iza špica i zato je spreman da sasluša ponudu Real Madrida.

Gnabri je inače ponikao u Arsenalu, međutim procenili su da je nedovoljno talentovan i prodali su ga za 5 miliona evra. Danas vredi 70....

Nezvanično, ako Gnabi ode - Bajern će ga zameniti Antonijem (Ajaks) ili Kristoferom Nkunkuom (Bajer).

Tagovi