Fudbal

DIRLJIVA PORUKA MIHAJLOVIĆEVE SUPRUGE: Arijana je objavila dve fotke i napisala samo dve reči! (FOTO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Učinila je to ubrzo nakon što je Siniša Mihajlović objavio da se ponovo bori sa bolešću.

Izvor: Instagram/ariannamihajlovic/printscreen

Fudbalski svet je ponovo uzdrmala vest o zdravlju Siniše Mihajlovića. Nekadašnji fudbaler, a sada trener Bolonje, objavio je prošlog vikenda da će ponovo morati da ide u bolnicu zbog zdravstvenih problema.

Mihajloviću se vratila leukemija koju je jednom već pobedio, a sada je dobio i podršku svoje supruge na društvenim mrežama.

Otkako je Mihajlović objavio da će zbog bolesti morati da se ponovo posveti ozdravljenju, cela Italija je ustala na noge. Brojni velikani su se oglasili da pošalju poruke podrške nekadašnjem igraču Crvene zvezde, Sampdorije, Rome, Lacija i Intera.

I njegova Bolonja je odlučila da mu produži ugovor dok se on bori sa leukemijom, a Mihina porodica se do sada nije oglašavala tim povodom.

Ipak, mnogi nisu mogli da ne primete da je Mihajlovićeva supruga Arijana objavila porodičnu fotografiju, na kojoj njih dvoje poziraju sa svoje petoro dece.

"Snaga života", napisala je Arijana uz fotografiju, dok se u sklopu objave nalazi i fotografija njene i Sinišine unuke.

Očito je Arijana rešila da na ovaj način pokaže važnost porodice u Mihajlovićevoj borbi. U Italiji više niko i ne sumnja - Miha će ponovo pobediti bolest.