DOŠAO KRAJ?

MESI I DI MARIJA ŠOKIRALI ARGENTINU: Prvo su ređali majstorije, pa onda sve zabrinuli - posle Mundijala ODLAZE?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Saigrači iz Pari Sen Žermena su bili strelci u pobedi Argentine nad Venecuelom, ali njihove izjave posle meča su ono o čemu se više priča.

Izvor: Profimedia

Protekle noći odigrana je poslednja utakmica 17. kola južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a Argentina je ubedljivo savladala Venecuelu, upisavši 30. uzastopni meč bez poraza u kvalifikacijama. Ipak, šampioni Južne Amerike sada strepe zbog izjave Lionela Mesija!

ARGENTINA - VENECUELA 3:0 (1:0)
/Gonzalez 35, Di Marija 79, Mesi 82/

Još odavno se Argentina plasirala na Svetsko prvenstvo u Katar, a sada su samo još jednom potvrdili svoj kvalitet. "Gaučosi" su savladali Venecuelu bez ikakvih problema, nošeni sjajnim tandemom Mesija i Anhela di Marije.

Di Marija je u 70. minutu ušao u igru, a onda za samo 12 minuta prvo postigao prelep pogodak kojim je rešeno pitanje pobednika lobovavši golmana Venecuele, da bi ubrzo zatim i asistirao Mesiju za konačan rezultat.

Bila je to vrlo sigurna partija domaćih, ali njihovi navijači više neće biti tako sigurni u to hoće li Mesi i Di Marija nastaviti da igraju za Argentinu i posle Mundijala krajem godine. Posle sjajne partije, Di Marija se oglasio na Instagramu.

"Samo bih hteo da vam se zahvalim za ogromnu ljubav koju sam dobio. Uvek sam sanjao o svemu što sam prošao ove predivne noći. Ovo je verovatno bio moj poslednji meč u ovom dresu u Argentini. Hvala vam, hvala vam i još hiljadu puta vam hvala", napisao je Di Marija, potvrdivši tako da će posle Svetskog prvenstva okončati reprezentativnu karijeru.

I mada reči Lionela Mesija nisu bile tako jasne, mnogi su u Argentini pomislili da bi isti slučaj mogao da bude i sa njim:

"Ne znam šta ću raditi posle Svetskog prvenstva. Mislim samo na ono što sada sledi. Posle Katara, moraću da preispitam mnoge stvari", bile su reči Mesija koje su mnogi shvatili kao indirektnu poruku da je možda došlo vreme da se oprosti od dresa Argentine.

Tagovi