POTPISAO

OSTAJE! PARTIZAN ČUVA GOLMANA DO 2024: Hoću da ovde završim karijeru, ne postoji ništa lepše od osvajanja titule!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nemanja Stevanović je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa crno-belima.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana se nalaze u neizvesnoj trci za titulu prvaka Srbije, ali planovi za narednu sezonu se već kuju.

Tako je dogovoren produžetak saradnje sa važnim članom ekipe - Nemanja Stevanović je potpisao novi ugovor sa crno-belima!

Partizan je u sredu objavio da je Stevanović stavio potpis na novi dvogodišnji ugovor i ostaće u Humskoj do leta 2024. godine. Ovaj 29-godišnji čuvar mreže poručio je da bi voleo da karijeru završio upravo u Partizanu.

"Šta reći pored toga da sam veoma srećan i počastvovan što treći put produžavam ugovor sa Partizanom. Na kraju isteka novog ugovora biće mi to osam godina u Partizanu. Nadam se da ću i posle toga igrati u crno-belom timu i da ću karijeru završiti u Partizanu", rekao je Stevanović za sajt kluba.

On je već jednom osvojio "duplu krunu" u Partizanu, a voleo bi da tako nešto ponovi i ove sezone.

"To su osećaji koji ostaju za ceo život i kojih se uvek rado setite. Ne postoji ništa lepše nego uzeti titulu sa Partizanom. Ni tad, kao ni sad, nema mnogo prostora za razmišljanje. Prosto, izađete na teren i jedino što znate je da mora da pobedite svaku utakmicu. To vam je put do cilja, titule."

Kako kaže, ne smeta mu pritisak koji je uvek prisutan.

"U Partizanu je svaki dan pritisak. Zbog toga Partizan i jeste to što jeste. Lično, volim da igram pod pritiskom, volim izazove, ciljeve. Za mene je to inspiracija više."

Iako je već šest godina u Humskoj, tek nedavno je prvi put branio na nekoj evropskoj utakmici u dresu Partizana, na meču protiv Fejnorda.

"Lepo je stvarno, osećaj je neverovatan. Kad vidite onakve uslove, osećate se kao igrač. Pun stadion, teren perfektan. Nije vam teško na takvim utakmicama da nađete inspiraciju. Treba samo da izađete na teren, pokažete se u najboljem svetlu i da uživate."

Na kraju, ističe da bi voleo i da bude među stativama u poslednjem "večitom" derbiju u sezoni, koji bi lako mogao i da odluči pitanje prvaka.

"Naravno da bih voleo, to je želja svakog igrača. Kao dete, sanjaš da igraš na derbiju, ne sanjaš da igraš u Realu. Jednom sam branio, drugi put ušao. Oba puta smo pobedili 1:0. Nadam se da ćemo sledeći derbi dobiti i biti korak bliže tituli", poručio je Nemanja Stevanović.

Tagovi