Fudbal

OVO JE NOVI JUVENTUS - DOVODE PRVAKA EVROPE? Spremaju veliko pojačanje, Vlahović će s njim napadati trofeje!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Torinska "stara dama" je spremna za važne promene predstojećeg leta.

Izvor: Profimedia

Juventus je spreman za važne promene narednog leta ne bi li ponovo bio u mogućnosti da bude kandidat za najveće trofeje. Veliki deo posla su odradili zimus kada su doveli Dušana Vlahovića u svoje redove, a sada se spremaju da budu aktivni i tokom leta.

Kao jedno od ključnih pojačanja u narednom prelaznom roku, kako navode mediji u Italiji, mogli bi da dovedu Domenika Berardija!

Juventus je odlučio da se raziđe sa Paulom Dibalom, koji je taj klub koštao čak 40.000.000 evra. Upravo zbog finansija su i rešili da ga puste da sledećeg leta ode iz kluba kao slobodan igrač, ali već se radi na pojačanjima.

Tamošnja "Gazeta" piše da je Juventus ponovo zainteresovan za Berardija, ofanzivca Sasuola koji je prošlog leta sa "azurima" postao šampion Evrope.

Berardi pažnju velikih italijanskih klubova privlači od 2013. godine, kada je prvi put zablistao, Juve je bio vlasnik 50% njegovog ugovora, ali su ga 2015. u potpunosti prepustili Sasuolu. I sada žele da se za to iskupe.

Berardi, koji ima 27 godina, jedan je od onih koje Juventus smatra kao potencijalno ključnim u građenju novog tima. Navodno bi "stara dama" bila spremna da iskešira do 30.000.000 evra za njegove usluge.

Ove sezone, Berardi u 27 mečeva u Seriji A uz svoje ime 14 golova i 14 asistencija, pa nije ni čudo da je privukao pažnju Juventusa. Ostaje da vidimo hoće li ga torinski velikan upariti u napadu sa Dušanom Vlahovićem...