HOROR!

TERAO ME NA PROSTITUCIJU DOK SAM IŠLA U SREDNJU ŠKOLU: Horor ispovesti žrtava bivšeg trenera Partizana i Čelsija

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Žestoke optužbe na račun trenera Avrama Granta.

Izvor: MN Press

Poznati fudbalski trener Avram Grant, koji je između ostalog vodio Čelsi i Partizan, optužen je za seksualno uznemiravanje pre mesec i po dana, a izraelska televizija "Channel 12" otkrila je poslednje detalje istrage.

Grant se tereti po šest tačaka optužnice, a navodno je seksualno uznemiravao mlade devojke koje su radile u klubovima koje je vodio tokom trenerske karijere. Nije otkriveno koji su klubovi u pitanju, ali se navodi da je Izraelac pokušavao svojim ugledom i uz pomoć moći da ucenjuje devojke.

Jedna od devojaka je u dokumentarnom filmu ispričala da je Grant pokušao da je "gurne u prostituciju" još dok je išla u srednju školu, a slao joj je i nepristojne fotografije i poruke i posle tvrdio da je to bilo slučajno.

Devojka je takođe ispričala da ju je napao i u automobilu, ali je uspela da ga odgurne i pobegne.

Dok sve to Grant negira, još dve devojke navode da je Grant plaćao za seksualne usluge, čak je jednoj od njih obećao posao nakon što odsluži vojni rok. Izraelac navodi da je uvek bio korektan sa ženama i da nije hteo da mu naudi, ali broj optužbi je alarmantan i ne ide mu u prilog.

"Rekao mi je da se opustim i da skinem odeću. Mislila sam da se šali. Sela sam dalje od njega na kauč, a on je zatražio da priđem bliže. Zgrabio me je žestoko, nije me puštao, a zatim je stavio ruku između butina. Pomakla sam je, a nakon nekoliko minuta razgovora zgrabio me je za vrat i pokušao je na silu da me poljubi", svedoči jedna od devojaka koje su ga optužile za seksualno uznemiravanje.

"Nisam imala hrabrosti da kažem ne. Ponovo je pokušao da me napadne, a ja sam otrčala uplakana u kupatilo".

Grant je inače tokom karijere dugo radio u Izraelu, da bi 2007/08 preuzeo Čelsi u pola sezone zbog dobrog odnosa sa Romanom Abramovičem. Odveo je tim do finala Lige šampiona, ali su izgubili od Mančester junajteda. Potom je bio u Portsmutu, Vest Hemu, Partizanu i reprezentaciji Gane.

Tagovi