POGLEDAJTE!

TADIĆ BACIO SAIGRAČA NA ZEMLJU, NASTAO HAOS: Dušan smislio genijalni plan, a sudija pokazao CRVENI karton! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Bizarna scena dogodila se na meču Ajaksa i Fejnorda za vikend.

Izvor: Twitter/_NSenseFootball/Screenshot

Ajaks je u spektakularnom derbiju savladao Fejnord posle preokreta (3:2) i tako se na savršen način oporavio od šokantne eliminacije iz Lige šampiona. Uspeli su propuštene šanse protiv Benfike da iskoriste u susretu sa najvećim rivalom u Holandiji i tako su se održali na prvom mestu Eredivizije.

Da je bilo lako - nije. Fejnord je igrao dobar fudbal, vodio, ali su Tadić i Antoni u finišu meča promenili rezultat na semaforu, a potom izveli jednu od smešnijih scena sezone.

Igrao se 93. minut kada je Antoni u pokušaju da "očisti" jednu loptu ispred igrača Fejnorda doživeo povredu. Izleteo je sa terena, valjao se dobrih pet-šest metara od travnjaka, a potom je u tom trenutku shvatio da igra neće biti prekinuta. Sudija nije prekinuo igru i Fejnord se spremao da izvede aut, međutim...

Antoni je tada brže-bolje, koliko je to bilo moguće, na jednoj nozi doskakutao do travnjaka. Sudija i dalje nije hteo da prekine igru, pa je pritrčao kapiten Tadić i gurnuo Brazilca!

Mislio je da će tim potezom naterati arbitra Danija Makelija da zaustavi vreme, i da će na taj način uspeti legalno da odugovlače, ali na njihovo iznenađenje - to se nije desilo. Holandski arbitar je sačekao da se završi čitava gužva i potom je Antoniju pokazao žuti karton zbog "krađe vremena".

Tadić je slučajno "namestio" svog saigrača kome je to bio drugi žuti karton na meču, dakle isključujući, pa je Ajaks poslednja dva minuta proveo sa igračem manje na terenu.

Arne Slot se smejao bizarnoj situaciji, a Tadiću i njegovim saigračima nije bilo do toga, sve do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Pogledajte!

Tadić krade vreme
Izvor: YouTube/Football The Beautiful Game