VIDEO

HAOS! GAĐALI I POLIVALI DIJEGA SIMEONEA: Argentinac otrčao sa Old Traforda, navijači Junajteda POBESNELI! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Bili su van sebe od ljutnje

Izvor: TV Arena sport

Atletiko Madrid je uspeo! U Engleskoj je pobedio na gostovanju Mančester junajtedu i golom defanzivca Renana Lodija u 41. minutu postavio konačnih 0:1, odnosno 1:2 u ukupnom rezultatu.

Kristijano Ronaldo tako ni ove sezone neće daleko odmaći u Ligi šampiona, nakon što je prethodnih godina ispadao u osmini finala sa Juventusom. I dok je Portugalac nezadovoljno klimao glavom, trener španskog tima Dijego Simeone imao je svoj šou na Old Trafordu.

Čim je slovenački sudija Slavko Vinčić odsvirao kraj utakmice, argentinski stručnjak je otrčao u svlačionicu i na putu ka tunelu naišao na jako ljute navijače Junajteda. Oni su mu sa tribine dobacivali psovke, pokazivali srednji prst, a neki su ga i gađali flašama sa sokom ili vodom. "Čolo" se ipak nije zadržavao, već je utrčao u tunel i u četvrtfinale Lige šampiona.

Izvor: TV Arena sport

Prema pisanju engleskih medija, navijači su Simeonea gađali i flašama, pa je zaštitni tunel morao hitno da bude izvučen. Sve je ipak trajalo samo nekoliko sekundi, a Argentinac se nije osvrtao ka onima koji su bacali flaše i čaše na njega, kao i ka menadžeru Mančester junajteda Ralfu Rangniku, s kojim se nije rukovao posle meča.

Pogledajte tu situaciju: