ŠTA JE TO NA GLAVI!?

ZBOG NOVE FRIZURE PAULA DIBALE SAIGRAČI SU UMIRALI OD SMEHA: Smejali mu se u lice, Vlahović mu delio čvrge! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Paulo Dibala je odlučio da promeni imidž i... To nije prošlo dobro!

Izvor: Profimedia/Nderim KACELI

Juventus večeras od 21 čas na svom stadionu u Torinu igra protiv Viljareala za prolaz u četvrtfinale Lige šampiona, a moraće znatno bolje nego pre tri nedelje kada je bilo 1:1 uz gol Dušana Vlahovića.

Ono što je dobra vest za Masimilijana Alegrija je da je atmosfera u timu na sve boljem nivou, a tome idu u prilog i poslednje fotografije sa treninga "stare dame". Bilo je toliko osmeha, suza od smeha i zagrljaja, da je Paulo Dibala zaslužio novi ugovor samo na konto toga.

Argentinac se na treningu pojavio sa novom frizurom i toliko nasmejao sve saigrače da je Alegri morao da napravi malu pauzu kako bi svi "došli sebi", odnosno kako bi opet fudbal bio fokus.

Dibala je ostavio šiške zbog kojih su ga redom zadirkivali svi saigrači u Juventusu, a na fotografijama se vidi da su se možda najviše zabavili Alvaro Morata, Đorđo Kjelini i Dušan Vlahović. Deluje da mu je Vlahović čak delio i "čvrge" zbog novog imidža, običaj za koji možda nisu čuli u Argentini.

Tako su igrači Juventusa imali priliku da premijerno vide frizuru Paula Dibale, a svet će se "oduševiti" već u večernjim časovima kada izađe na teren zajedno sa Vlahovićem i verovatno Moratom.

Pogledajte novu frizuru Dibale!