Fudbal

ŠPANIJA BRUJI - JOVIĆA NIKO NIJE PONIZIO KAO ANĆELOTI! Brutalna poruka pred El Klasiko, a možda mu se obije o glavu...

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Luka Jović je krenuo na gostovanje na Majorku sa ekipom, a Karlo Anćeloti ga je precrtao.

Izvor: Profimedia

Karlu Anćelotiju mora da se čestita jer je Real Madrid na putu da lako osvoji prvenstvo Španije, ali i na preokretu protiv Pari Sen Žermena koje su "režirali" Karim Benzema, Luka Modrić i protivnički golman Đanluiđi Donaruma.

Ipak, ne tako dopadljiva igra Real Madrida i metode Italijana koji gotovo da uvek koristi istih 11 - podigli su mnogo prašine u španski medijima. Anćeloti ima veliki igrački kadar, ali ga ne koristi u tolikoj meri, a to su na svojoj koži posebno osetila trojica igrača: Garet Bejl, Eden Azar i Luka Jović.

Sva trojica su među najplaćenijim igračima Real Madrida, međutim jedva da igraju ove sezone. Tako su u najtežem delu sezone, u poslednjih meset dana, na terenu proveli ukupno samo 16 minuta.

Azar je igrao najviše (13 minuta), Bejl je dobio tek šansu da oseti teren (3 minuta), dok Jović nije ni ulazio u igru. Štaviše, njegov status se dodatno pogoršao pred gostovanje na Majorci jer ga je Karlo Anćeloti u poslednjem trenutku izostavio čak i iz protokola, kao da je hteo da ga ponizi.

Poveo ga je na gostovanje na najveće ostrvo u Španiji, međutim odlučio je da ga "precrta" i sa klupe za rezerve, pa su umesto njega šansu čekali igrači poput Iska, Bejla, Sebaljosa, Azara...

Luka Jović je ove sezone odigrao samo 473 minuta za Real Madrid i postigao je jedan gol. Ukupno, ima tek tri pogotka od dolaska u "kraljevski klub" pre tri godine.

Jović tako nije dobio šansu ni protiv tima koji se bori za ostanak, a Anćeloti je "preopteretio" nosioce uoči El Klasika koji sledi za vikend. Tri boda doneli su Vinisijus i dvostruki strelac Benzema, pa tako najbolji igrač tima nije čak ni zamenjen u utakmici u kojoj je povređen.

Benzema će danas proći posebna testiranja i saznaće se koliko je povreda ozbiljna, a Anćeloti ima glavobolju jer su se požalili još i Rodrigo i Mendi.

Videćemo šta će trener Real Madrida uraditi ako ne budu mogli da igraju, a ostali igrači nisu u takmičarskom ritmu.