TEK SAD?

SETIO SE DA ZAIGRA FUDBAL - 3 MESECA PRED ISTEK UGOVORA! Najveći promašaj u istoriji Barse sada BLISTA, pravio opet čuda

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

"Bubice" su ga koštale bolje karijere na Nou Kampu.

Izvor: Profimedia

Francuski fudbaler Usman Dembele (24) stigao je u Barselonu u leto 2017. godine za više od 140 miliona evra, ali praktično ništa nije pokazao u ovih pet sezona.

Često je bio povređen, pravio je probleme van terena, a na kraju je Barseloni zadao najteži udarac kada je postavio sulude uslove za novi ugovor. Zbog toga će po svoj prilici napustiti klub na leto, međutim baš sada, tri meseca pred kraj saradnje, počeo je da pruža igre zbog kojih su ga doveli iz Dortmunda.

Dembele je nedavno zablistao protiv Bilbaoa kada je za 20 minuta zabeležio gol i dve asistencije, dok je u nedelju protiv Osasune ponovo bio igrač odluke.

Barselona je slavila 4:0 protiv kluba iz Pamplone, a sve je bilo rešeno već u prvih pola sata fudbala. Prvo je Tores u 14. pogodio sa "kreča" nakon faula nad Gavijem, da bi potom Dembele pronašao pojačanje iz Sitija u 21. sa njegov drugi gol. Nije se tu zaustavio Dembele, pošto je asitirao i Obamejangu za 3:0 u 27. minutu.

Malo je falilo da Dembele dođe do novog gola u dresu Barselone, ali se umesto njega upisao Riki Puđ koji je u 75. postigao svoj prvi gol u sezoni.

Ko zna, videćemo da li će Barselona i Dembele nakon ovoga ponovo otvoriti pregovore...