Fudbal

PREMINUO NA MALOM FUDBALU, A U AFRICI IZBEGAO SMRT: Auto se 3 puta prevrnuo, a vozač poginuo na mestu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Šokantna priča iz Etiopije, kada je preminuli Nebojša Vučićević tamo radio kao trener.

Izvor: MN Press

Srpski fudbaler je ostao bez Nebojše "Ušketa" Vučićevića, nekadašnjeg ofanzivnog veznog Partizana. Njemu je pozlilo tokom prijateljske partije malog fudbala, a reanimacija koju je hitna pomoć pokušala da uradi nije dala rezultata.

Možda ce vas zanimati

Crno-beli su tako izgubili čoveka koji je sa Partizanom dva puta bio šampion Jugoslavije,  a svojevremeno bio blizu prelaska u Zvezdu.

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Partizana i brojnih drugih klubova pre šest godina je spletom okolnosti preživeo jednu tešku saobraćajnu nesreću. Bilo je ti Africi, tačnije Etiopiji, gde je otputovao kako bi postao trener jednog tamošnjeg kluba.

"Vozili smo džipom dobrih 250 kilometara i ja sam, a da pritom ni sam ne znam zašto, odjednom odlučio da vežem pojas i to mi je, ispostaviće se, spasilo život", govorio je pre šest godina legendarni Nebojša Vučićević.

Teška saobraćajna nesreća odnela je život vozača, koji je dao sve od sebe da ne povredi dete koje se našlo na putu...

"Neko dete je pretrčavalo ulicu, vozač je naglo zakočio i skrenuo u stranu u nameri da ga izbegne i prevrnuli smo se tri puta. U tom okretanju on je na mestu ostao mrtav, direktor kluba je u komi, a ja imam naprsnuće ruke i boli me vrat. Pukom srećom sam ostao živ i kao da sam se ponovo rodio. Da kojim slučajem nisam bio vezan, sigurno bih poginuo", dodao je "Uške" dok je bio trener ekipe Etiopija Kafa.

Prisetite se Vučićevića iz igračkih dana: