Užasno!

BRUTALNO - FUDBALERI PRETUKLI SUDIJU I POSLALI GA U BOLNICU: Sudio finale, pa dobio neviđene batine! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Nisu imali milosti, svi su ga udarali čak i dok je ležao na terenu.

Izvor: twitter/screenshot/@radiojesusmaria

Šokantne scene stižu iz Argentine!

Fudbaleri jednog amaterskog tima brutalno su pretukli sudiju nakon što je njihov tim poražen na lokalnom turniru. Da stvari budu bizarnije, sačekali su da protivnik izvede penal i savlada njihovog golmana, a onda arbitra počeli da vijaju po celom terenu koji je ograđen žicom.

Nesrećni sudija nije imao gde da pobegne, pa iako je neko vreme bio brži od fudbalera uskoro mu je postalo jasno da izlaza iz ove situacije nema...

Igrači su ga sustigli, a usledili su teški udarci u glavu i telo, zbog kojih je Eduardo Pastorino morao da bude prebačen u bolnicu!

Pogledajte kako je to izgledalo:

Fudbalere La Puerte čekaju velike kazne jer su u nastavku ovog incidenta fizički napali i predsednika Regionalne lige Gustava Garsiju koji je dobio nekoliko snažnih udaraca i zbog njih ostao da leži.

Predsednik saveza je dobro, a arbitar je prebačen u bolnicu iz koje su srećom stigle lepe vesti. On nije životno ugrožen i oporaviće se od udaraca koje su mu zadali fudbaleri poraženog tima.

Za to vreme su fudbaleri Sportiva iz Tirolese proslavljali pobedu do koje su stigli pogotkom sa penala. Oni su tim golom osvojili lokalno takmičenje, što je rivalima teško palo.

Ceo snimak incidenta:

Tagovi