Lepotica

PARTIZAN ĆE GA NAPADATI, A ONA NAVIJATI ZA NJEGA: Golmana Fejnorda kod kuće čeka najlepša žena fudbalera! (FOTO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Crno-beli imaju zadatak da ga večeras savladaju i steknu kapital pred revanš u Holandiji naredne nedelje.

Izvor: Profimedia/Instagram/dayennehuipen/printscreen

Fudbaleri Partizana večeras igraju protiv Fejnorda, a na golu gostujućeg tima biće Džastin Bijlov (24), standardan golman tima i povremeni reprezentativac Holandije. On je medijima u Holandiji prethodnih godina bio zanimljiv i zbog svoje devojke koja je 2021. godine proglašena za najlepšu ženu fudbalera!

Manekenka Dajen Hujpen je godinu dana starija od svog dečak, a poreklo vuče iz Indije. Ipak, mnogo je poznatija u Evropi, gde gradi svoju karijeru u svetu mode.

Zanimljivo, ona je na Džastinov šarm pala dok uopšte nije znala ko je on. Golman Fejnorda bio joj je potpuno nepoznat na prvom sastanku, ali ga to nije sprečilo da je osvoji, pa sada čekaju i bebu.

Pogledajte kako izgleda Dajen:

Zbog toga se ona nešto ređe pojavljuje na društvenim mrežama i stadionu, ali nema dileme da će večeras iz Holandije pružati podršku dečku koji će braniti u Humskoj.

Inače, Dajen na instagramu prati preko 16 hiljada ljudi, a ona najčešće kači fotografije sa posla. Hujpen ima potpisane ugovore sa agencijama iz Holandije i Nemačke, pa su to zemlje u kojima najčešće radi.