Fudbal

RASULO U PSŽ-U! IZBILA TUČA POSLE KATASTROFE U MADRIDU? Optuživali se za greške, pa SKOČILI jedan na drugoga!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Još jedna potvrda da je atmosfera u Pari Sen Žermenu na užasnom nivou.

Izvor: Profimedia/D.Nakashima/AFLO

Pari Sen Žermen se potpuno raspao u poslednjih pola sata meča sa Real Madridom i tako je završio učešće u Ligi šampiona već u osmini finala, iako su po svemu prikazanom do tada zaslužili prolaz.

Benzemi i sjajnom Modriću bilo je dovoljno pola sata kako bi im zadali tri bolna udarca i prošli dalje posle preokreta, pa se zbog toga dan kasnije ređaju kritike na račun fudbalera. Donaruma je "prodao" loptu i dozvolio izjednačenje, dok Nejmar nije postojao na terenu, zbog čega je bilo vrlo "vrelo" posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

Dok je Naser El-Kelaifi lupao sve po sudijskoj svlačionici i zahtijevao objašnjenje zašto prvi gol Benzeme nije poništen zbog faula, za to vreme je nastajao haos i u gostujućoj svlačionici Pari Sen Žermena na "Santijago Bernabeuu".

Španski list "Marka" prenosi da se dogodio veliki incident u čijem središtu su bili Donaruma i Nejmar.

Nezvanično, Nejmar je bio bijesan na Donarumu zbog greške nakon kog su kola krenula nizbrdo, tako da je Italijana okrivio za poraz. Aktuelni šampion sveta nije želio da sluša Nejmarove lekcije, pa mu je uzvratio i rekao da je zbog njegove greške "pao" drugi gol.

Zbog toga su "skočili" jedan na drugog, ali su se potom umiješali ostali igrači Pari Sen Žermena i spriječili opštu tuču, što dovoljno govori o atmosferi unutar kluba.

Maurisio Poketino jednostavno nije imao autoritet da kontroliše toliko zvijezda, pa je pitanje do kada će biti u klubu...

Tagovi