OZBILJNE KRITIKE

NEJMAR JE KLOVN! ZA MEČ SE SPREMA NA TIK TOKU I "FEŠN VIKU": Cela Francuska udarila na PSŽ i Brazilca - Dajte mu OTKAZ!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Nejmar je bio jedan od najslabijih pojedinaca Pari Sen Žermena protiv Real Madrida.

Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je ponovo "implodirao" i izgubio dobijenu utakmicu, pa se njihovo ovosezonsko učešće u Ligi šampiona završilo već u osmini finala.

Samo je Kilijan Mbape bio na nivou, postigao je dva gola protiv Real Madrida, ali to nije bilo dovoljno. Genijalni Luka Modrić i još bolji Karim Benzema - reširali su veliki preokret na "Santijago Bernabeu" za koji su Parižani okrivili sudije. Ipak, možda bi trebalo prvo da pogledaju u svoje dvorište...

Francuski mediji su nakon katastrofe Pari Sen Žermena udarili prevashodno na trenera Maurisija Poketina, ali kritike nisu lišene ni najveće zvezde koje očigledno ne funkcionišu dobro zajedno.

To se pre svega odnosi na Mesija, ali i Nejmara koji igra možda i najgoru sezonu u karijeri.

Zbog povrede, Nejmar je odigrao samo 19 utakmica u svim takmičenjima i bio je strelac svega četiri gola, a protiv Real Madrida nije postojao na terenu. Zato se na Brazilca obrušio istaknuti francuski novinar Danijel Riolo koji je za uvaženi "RMC" komentarisao utakmicu.

"Nejmar je klovn, trebalo bi da ga otpuste!", ljutito je poručio Riolo koji je u svom izlaganju poručio da nema vrhunskog sporta bez mentalne snage i skromnosti.

Izvor: Profimedia/Jean Catuffe/DPPI/LM

"Nejmar više nije ni fudbaler. Trebalo bi umesto toga da ode na 'fešn vik'. U julu se igra Svetsko prvenstvo u pokeru, povešću ga sa sobom, za to je dobar... Pari Sen Žermen se priprema za utakmicu tako što odu na TikTok ili na modnu reviju", zagrmeo je poznati novinar.

Bivši igrač "svetaca" Žerom Roten je s druge strane "udario" na Maruisija Poketina kome se drma klupa u Parizu, poručivši da nema harizmu i kvalitet za najviši nivo.

"Šta radi on? Samo sedi na dupetu celu utakmicu".

Tagovi