OVO ĆE BITI VELIKA KAZNA

SKANDAL! GAZDA PSŽ-A URLAO NA SUDIJE, POZVANA I POLICIJA: Lupao sve pred sobom, a onda je primetio da ga neko SNIMA!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Nije mogao da se pomiri sa porazom i zbog toga je El-Kelaifi posle meča došao u sudijsku svlačionicu.

Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je igrao odlično, delovalo je da imaju kontrolu meča i rezultata (ukupno 2:0) protiv Real Madrida, ali ogromna greška golmana Đanluiđija Donarume pokrenula je veliki preokret!

Karim Benzema je za 17 minuta postigao het-trik i tako još jednu sezonu Pari Sen Žermena učinio neuspešnom, pa je zbog toga rukovodstvo veoma pobesnelo. Pitanje je da li će Maurisio Poketino ostati i do kraja sezone, kakva je sudbina sportskog direktora Leonarda, ali prvo je potrebno pronaći opravdanje za potpuni kolaps...

Gazda kluba Naser El-Kelaifi okrivio je sudije za brodolom njegovog tima, a najviše mu je kriv glavni arbitar Dani Makeli iz Holandije, koga pamtimo po onom poništenom golu Kristijana Ronalda u Beogradu.

Odmah posle meča novinari iz Španije javili su šokantnu informaciju da su Al-Kelaifi i Leonardo došli do sudijske svlačionice kako bi se žalili zbog nedosuđenog faula Benzeme nad Donarumom, nakon kog je Real Madrid izjednačio rezultat. Štaviše, ostali su u šoku da VAR to nije ni proveravao.

Navodno, vikali su na sudije i lupali po svlačionici, a jedan od zaposlenih u Real Madridu se našao u blizini tog incidenta i pokušao je da sve snimi telefonom.

Španska radio stanica "Cope", koja inače obično javlja tačne informacije, prenosi da je tek tada El-Kelaifi poludeo i krenuo na pomenutog čoveka. Vikao je "ubiću te", a telohranitelji milijardera iz Katara uspeli su da ga zaustave na vreme, dok je Leonardo ubeđivao Real Madrid da se sve snimljeno obriše.

Zbog velikog incidenta, kakav se ne pamti na ovom nivou takmičenja u Ligi šampiona, pozvana je i policija kako bi uzela izjave, međutim nema zvaničnih potvrda iz dva tabora da li se ovo zaista i dogodilo.

Verovatno nas čeka reakcija UEFA u narednim danima, ako ne i satima...