Ludilo!

HAOS NA GRBAVICI PRED POČETAK SARAJEVSKOG DERBIJA: Navijači upali na teren, letele baklje i udarci! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Huligani se pobrinuli za žestoku uvertiru u sarajevski derbi, jedan od najvažnijih mečeva sezone.

Izvor: YouTube/Screenshot/Endin Čaušević

Sarajevski derbi obeležio je 21. kolo Premijer lige BIH iako duel Željezničara i Sarajeva na Grbavici još nije počeo, a pitanje je i kada će.

Pred početak meča navijači oba tima upali su na teren gde je izbila tuča Hordi zla i Manijaka.

Još pre ulaska na stadion stizale su informacije o provokacijama i incidentima, ali bez fizičkog sukoba, međutim, na Grbavici je sve eskaliralo. nekih pedesetak minuta pre početka meča dve zaraćene strane uspele su da se sa tribina spuste na teren i tamo započnu masovnu tuču.

Ovako je izgledao incident:

Navijači Sarajeva, popularne Horde zla, upali su na teren i stigli do tribine sa domaćim navijačima gde su pokušali da skinu transparent, nakon čega su na teren upali i Manijaci i došlo je do žestoke tuče.

Po Grbavici su letele baklje, ali i udarci koji se jasno mogu videti na snimcima sa lica mesta...

Pogledajte incidente na Grbavici!

Sukob navijača na Grbavici
Izvor: Youtube/Endin Čaušević

Inače, derbi koji je zakazan za 17:00 ima veliki rezultatski značaj, posebno Sarajevu. Gosti moraju da stignu do pobede kako bi zadržali korak za mestima koja vode u Evropu, dok domaći tim nikako ne želi da izgubi na svom terenu od najvećeg rivala.

Što se tiče visokog plasmana, oba sarajevska tima su veoma daleko od samog vrha tabele. Titulu će gotovo sigurno osvojiti Zrinjski koji je ubedljivo prvi, a prate ga Tuzla siti i banjalučki Borac.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt