ZAMISLITE OVO!

SPEKTAKL! SPREMA SE TANDEM MITROVIĆ-BALOTELI: Ako se ovo dogodi, svi će želeti da gledaju LUDI napad Fulama!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Italijan je nova opcija za Fulam od leta, a zamislite ga samo u tandemu sa Mitrovićem...

Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović igra sezonu života u Fulamu, oborio je sve rekorde u Čempionšipu (34 gola), a biće veliko iznenađenje ako se njegova ekipa na kraju ne kvalifikuje za Premijer ligu!

Zbog toga polako Marko Silva i njegovi saradnici u Londonu prave koncept za narednu sezonu u eliti, a pored toga što žele da zadrže Aleksandra Mitrovića - žele da pojačaju napad. Tako se sve glasnije spominje da bi sa Mitrovićem u tandemu mogao da igra Mario Baloteli.

Kontroverzni italijanski napadač igra odlično za turski Adanaspor, čak je vraćen i u reprezentaciju Italije, a sada bi ponovo mogao da se vrati u Premijer ligu u kojoj je igrao za Liverpul i Mančester siti.

Turski mediji prenose da je Fulam već stupio u razgovore sa Balotelijem i predočio mu da ga žele u tandemu sa Mitrovićem, dodajući da ima još toga da pokaže u najjačoj ligi sveta. "Super Mario" se posle sezone u drugoligašu Monci odlučio za Tursku gde je postigao deset golova ove sezone, ali pitanje je koliko će se tamo zadržati.

Poznato je da ga "ne drži mesto" i da je zbog toga često menjao klubove, a videćemo da li će mu projekat koji Fulam sprema biti dovoljno atraktivan da se vrati u Englesku iz koje ne nosi najlepša sećanja.

Fulam je lider sa devet bodova više od Bornmuta, s tim da "trešnjice" imaju i dve utakmice manje od njih, ali već na trećem mestu je Hadersfild koji sa dve utakmice više ima 11 bodova manje. Prve dve pozicije vode direktno u Premijer ligu, pa su male šanse da od avgusta nećemo gledati Fulam u eliti...