Fudbal

VATRENA ITALIJANKA PROGOVORILA O VLAHOVIĆU: Za misicu pričaju da je ljubi, a ona se brecnula na to pitanje!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

O njih dvoje se piše već danima i spekuliše da su u vezi.

Izvor: Twitter/Sportmediaset/Instagram/carolinastramare_/Printscreen

Pre desetak dana, u Italiji se pojavila informacija da novi napadač Juventusa Dušan Vlahović ima novu ljubav. Italijanski tabloidi su isticali da je srpski golgeter u vezi sa Karolinom Stramare, nekadašnjom mis Italije!

Ipak, sada je prvi put o Dušanu progovorila i sama zanosna Karolina!

Pričalo se prvo da je Vlahović prekinuo vezisu sa Marijasole Polio kada je iz Fiorentine prešao u Juventus u istorijskom transferu, a ubrzo nakon toga su povezivali sa novom lepoticom.

Pisalo se da je Vlahović u vezi sa Karolinom koju nazivaju i "italijanska Megan Foks". Ona je zaštitno lice italijanske Serije B, a na Instagramu ju je dočekalo pitanje o Vlahoviću.

Odgovarajući na pitanja svojih fanova - a na Instagamu ih ima preko 385.000 - naišla je i na konstataciju "ti i Dušan ste divan par". Ona njihovu vezu nije potvrdila, nije baš ni demantovala, mada se čini da joj te priče smetaju.

"U potpunosti se držim daleko od onoga što se pisalo i od onoga što se piše. Ne znam o čemu pričate sve ovo vreme. Ako ikada bude nešto bilo za priču, prva ću vam reći", rekla je Karolina Stramare u svom odgovoru na Instagramu. Ovo je Karolina:

A upoznajte i Marijasole Polio, devojku za koju se pričalo da je bila u vezi s Vlahovićem sve dok se on nije preselio u Torino: