VRELO LETO

REVOLUCIJA U REALU - ODLAZE OSVAJAČI 15 LIGA ŠAMPIONA: Španci otkrili ko "leti" zbog Mbapea, ali šta je s Lukom Jovićem?

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Velike promene se bliže Madriđanima koji planiraju da naprave dva velika transfera.

Izvor: Profimedia

Real Madrid se priprema za vruće leto tokom predstojećeg prelaznog roka! Već mesecima se najavljuje dolazak Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena, koji bi sada mogao da bude ugrožen posle bogate ponude Parižana za francuskog fudbalera.

Ali stigao on ili ne, u Realu se spremaju velike promene, pa bi najmanje šestorica mogla da napuste "Santijago Bernabeu", među kojima će biti i legendi kluba!

"Marka" otkriva planove Reala za ovo leto, koji želi da osim Mbapea u svoje redove dovede i Erlinga Holanda iz Borusije Dortmund. To neće biti ni jednostavno ni jeftino, ali zato su u Madridu spremni da se reše nekolicine igrača.

Geret Bejl, Marselo i Isko će ovog leta postati slobodni igrači, pošto će se njihovi ugovori završiti, a Real im neće ponuditi produžetak saradnje. Samo njih trojica imaju ukupno 12 trofeja Lige šampiona, pošto su bili deo sve četiri trofejne sezone između 2014. i 2018. godine.

Ali to je daleko od gotovog. Hesus Valjeho, Marijano Dijaz i Dani Sebaljos će takođe dobiti otvoren put da pronađu novu sredinu, samo što bi Real na njihovim prodajama mogao i da zaradi. Zanimljivo, sva trojica su do sada osvojili po jednu Ligu šampiona kao članovi Reala.

"Marka" piše da bi Real mogao i da se reši Edena Azara jer se i na njemu može zaraditi, o Marku Asensiju će odlučivati tek tokom leta, a reklo bi se da je dobra stvar što se nigde u ovoj priči ne pominje ime Luke Jovića...

Tagovi