POGLEDAJTE!

POJAVIO SE SNIMAK! ZBOG OVOGA JE POBESNEO LALATOVIĆ: Navijač ga vređao, a ovako je trener reagovao! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Nenad Lalatović i navijači Partizana su već godinama u "ratu", a to je nastavljeno i ovog vikenda kada je prvi put gostovao sa Radničkim iz Kragujevca.

Izvor: Adria Media Gropu/printscreen/video

Nenad Lalatović se posle šest meseci vratio u srpski fudbal i već je u jednoj od prvih izjava u opremi Radničkog iz Kragujevca uspeo da dođe u centar pažnje.

Pobesneo je srpski trener nakon meča u Humskoj zbog uvreda navijača, pa je i nakon susreta koji je Radnički izgubio od Partizana (2:0) bio vrlo emotivan. Poručio je da navijači crno-belih imaju "kompleks od njega" i da stalno "cvile", kao i da bi ih pobedio da je imao vremena da selektira tim.

Posle meča je poručio da su vređali njega i njegovu porodicu, a najveći incident dogodio se u poluvremenu kada je Lalatović odlazio u svlačionicu.

Sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak sukoba, odnosno njegovog verbalnog obračuna sa jednim navijačem Partizana sa istočne tribine u Humskoj.

Na snimku se ne čuje šta su tačno govorili jedan drugom, ali očigledno je da je Lalatović znao da su u pitanju uvrede, pa ga je "pozvao" na teren, dok je u njegovom pravcu nešto i poletelo... Sve je vrlo brzo zavreno bez većeg incidenta, ali je Lalatović to zapamtio navijačima i prozvao ih posle meča.

Pogledajte snimak!

Pogledajte i fotografije sa utakmice Partizana i Radničkog.