ON ZNA ZAŠTO

LAZETIĆ NIJE U TIMU, TRENER MILANA OTKRIO ZAŠTO: Pioli se oglasio o Srbinu - "Bilo je toga u Zvezdi, ali..."

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Strateg "rosonera" govorio je i o trenutnom statusu mladog srpskog napadača.

Izvor: Profimedia/La Presse - Spada

Fudbaleri Milana spremaju se za subotu i večernji okršaj protiv poslednjeplasirane Salernitane. "Rosoneri" će pokušati da se protiv "davljenika" pobedom zadrže na prvom mestu Serije A.

Ipak, Stefano Pioli je otkrio da u svom timu neće imati Marka Lazetića na raspolaganju!

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde potpisao je prošlog meseca za Milan u transferu koji je mnoge iznenadio, ali sada je situacija takva da i dalje nije dovoljno pripremljen da konkuriše za nastup na mečevima.

Iako je Lazetić u nekoliko navrata sedeo na klupi "rosonera", trener Pioli rešio je da srpskog napadača u narednom periodu ostavi van konkurencije kako bi se što bolje pripremio i podigao nivo pripreme.

"Lazetić je počeo sa testiranjima čim je stigao u Milano. Iako je malo radio sa Crvenom zvezdom na početku priprema, on zaostaje i potreban mu je personalizovani rad. Mislim da će mu biti potrebno oko nedelju dana da se vrati u konkurenciju", rekao je Pioli na konferenciji za medije pred meč sa Salernitanom.

Milan je trenutno vodeći u Seriji A sa 55 bodova, jednim više od Intera i dva više od Napolija. "Nerazuri" imaju i zaostalu utakmicu u odnosu na dva rivala.

Tagovi