Na kraju dobre vesti

DRAMA MANČESTER SITIJA - JEDVA SU SLETELI! Zablistali u Ligi šampiona, a onda je vetar udarao njihov avion 75 KM/H!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Našli su se usred oluje, ali nekako su sleteli.

Izvor: Profimedia

Ekipa Mančester sitija deklasirala je Sporting u prvom meču nokaut faze Lige šampiona. Na gostovanju u Portugalu pobedili su sa 5:0.

Ali sada je otkriveno da su na povratku sa puta imali velike neprijatnosti, pošto su usled jakog vetra morali da kruže oko aerodroma čak tri puta i na kraju su morali da slete u Liverpul.

Avion sa prvotimcima Sitija je prvo probao da sleti u Manečsteru, ali je morao da kruži oko grada čak tri puta zbog lošeg vremena, Na kraju je zbog vetra koji je duvao 75 kilometara na čas morao da nađe drugo mesto za sletanje.

Na kraju su sleteli na "Džon Lenon" aerodromu sa svojim Boingom 757 u kome su bili. A u Liverpulu su iskoristili šansu da se malo našale sa njima.

"Želimo sigurnu dobrodošlicu Mančester sitiju u fudbalsku prestonicu Engleske", napisano je na zvaničnom tviter nalogu aerodroma u Liverpulu.

Ovaj problem je nastao zbog oluje "Dadli" koja je pogodila celu Veliku Britaniju sredinom nedelje. Osim aviona bilo je problema i u železničkom saobraćaju, a putevi su bili zakrčeni zbog smanjene vidljivosti i smanjene brzine vozila.