OPA!

NAVIJAČI NE VOLE POGBU, A SADA SE SPREMA DA IH JOŠ I "IZDA": Najskuplji igrač u istoriji Junajteda će ih ujesti za srce!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Neće novi ugovor, ali izgleda da neće ni u Pariz, ni u Madrid...

Izvor: Profimedia

Pol Pogba je najskuplji fudbaler u istoriji Mančester junajteda, ali njegov čitav mandat u klubu je jedno veliko razočaranje i zbog toga će 1. juna napustiti "Old Traford" kao slobodan igrač.

Francuz ne želi da produži ugovor, sada ni Junajted ne želi da ponudi novi, a sve je manje verovatno da će karijeru nastaviti u Pari Sen Žermenu ili Real Madridu koji su bili zainteresovani jedno vreme. Nivo njegovih igara ih je odbio, pa se tako sada sve više spekuliše da bi mogao da ostane u Premijer ligi.

Britanski list "Telegraf" piše da je Pogba spreman da "ujede" Mančester junajted za srce tako što će otići u redove kod nekog od velikih rivala, što se do sada nije spominjalo kao mogućnost.

Biće zanimljivo videti da li će Pep Gvardiola, kome su pre dve godine nudili Pola Pogbu, zatražiti od svojih čelnika da krenu po vezistu iz Francuske, odnosno da li bi osvajač Svetskog prvenstva mogao da se skrasi u Čelsiju, Liverpulu... Što da ne možda i Arsenalu?

Naravno, biće teško dovesti ga jer Pogba traži ogroman novac. Njegova mesečna primanja su veća od 200 hiljada evra, a poznato je da se najbolje "naplaćuje" kada menjate klub bez obeštećenja.

Pogba je ove sezone odigrao samo 17 mečeva za Junajted i na njima zabeležio gol i osam asistencija.

Tagovi