POGLEDAJTE

HIT REAKCIJA! ANRI POLUDEO KAD JE VIDEO GOL MBAPEA: Urlao u studiju, pa "prozvao" trenere - Pustite nas da uživamo!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Legendarni Francuz nije mogao da se suzdrži u živom programu.

Izvor: ProfimediaTwitter/@CBSSportsGolazo/Printscreen

Rešio je Kilijan Mbape utakmicu njegovog sadašnjeg i očekivanog budućeg tima. Pari Sen Žermen je savladao Real Madrid 1:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona i to majstorskim pogotkom Francuza u 94. minutu.

Mnoge je gol Mbapea podsetio na ono što je nekada radio Tjeri Anri, a i legendarni igrač Arsenala i Barselone je na fenomenalan način proslavio pogodak sunarodnika.

Anri trenutno radi kao stručni komentator na televiziji "CBS Sports", gde je u društvu Džejmija Karagera i Mike Ričardsa komentarisao dešavanja na meču u Parizu.

On je bio oduševljen zbog pogotka koji je Mbape postigao, a na društvenim mrežama pojavio se snimak njegovog slavlja posle gola iz 94. minuta.

"Ovo je ono što želite da vidite, zbog ovoga upalite televizor, jer želite da vidite majstorske poteze", počeo je Anri, da bi ptoom nastavio da hvali Mbapea.

" Uvek pričam o tom 'jedan na jedan', treneri vam uvek govore gde treba lopta da ode, da vratite igraču nazad. Ali šta se desilo sa instinktom igrača? A ovaj momak ima baš mnogo instinkta! Pustite ga da igra, pustite nas da uživamo. Kakva noć, kakav gol i siguran sam da neće biti njegov poslednji ovakav", poručio je Tjeri Anri.