NJE NEMA

OKUPILE SE SUPRUGE IGRAČA REAL MADRIDA, ALI BEZ SOFIJE MILOŠEVIĆ: Zakazale večeru, očitale lekciju fudbalerima! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pričalo se da odnosi među igračima u Real Madridu nisu sjajni, ali blistaju kada su u pitanju njihove supruge.

Izvor: Instagram/LukaJović/MinaBonino/Screenshot

Da bi sve funkcionisalo u velikom klubu u kome igra mnogo zvezda - stvari moraju da se poslože i van terena. Ne samo da fudbaleri moraju da imaju dobar odnos, nego i njihove devojke, supruge...

Bilo je mnogo "spletkarenja" u prošlosti, posebno u Real Madridu, pa je tako supruga urugvajskog veziste Federika Valverdea na sebe preuzela ulogu medijatora. Mina Bonino je odlučila da okupi supruge fudbalera "kraljevskog kluba" i tako pokazala da i među njima odnosi mogu da budu odlični.

"Marka" je objavila fotografiju sa večere na kojoj je prisustvovalo nekoliko žena fudbalera Real Madrida, a ovaj potez je posebno pozdravljen u javnosti, čak su dale i primer igračima kako bi trebalo da se druže.

Osim pomenute lepotice Mine Bonino, na glamuroznoj večeri su bile i izabranice Marka Asensija (Sandra Garal), Danija Karvahala (Dafni Kanjizares), Edera Militaoa (Karolina Lima), Davida Alabe (Šalmar Hepner), Rodriga (Luaka Lopeš) i još samo supruga Tiboa Kurtoe (Mišel Gerzig).


Valverdeova supruga je navodno napravila grupu na aplikaciji "WhatsApp" i u nju dodala i ostale supruge igrača Real Madrida, ali kao što vidimo nisu se sve pojavile, uključujući i Sofiju Milošević - verenicu Luke Jovića.

Podsetimo, Sofija Milošević je trudna i to je moguće razlog zbog kog nije bila na večeri o kojoj bruje španski mediji.