Fudbal

RONALDO I GEORGINA BRANE 3 STVARI SVOJOJ DECI: Lepotica priznala na filmu - Nismo tipični roditelji, UŽASNA sam u tome!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo vaspitavaju decu na drugačiji način.

Izvor: Instagram/georginagio/Printscreen

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo proslavio je 37. rođendan pre nekoliko dana, a u centru pažnje bila je njegova devojka Georgina Rodrigez koja mu je "spremila" tortu iako ne jede slatko, odnosno čak ni njihova deca ne smeju da konzumiraju namirnice koje nisu naročito zdrave.

Ronaldo je vrlo strog otac i pazi na to šta jedu njegova deca, skoro koliko i sam pazi na svoju liniju, a sada je poznato da i po nekim drugim stvarima nisu "tipični roditelji".

Georgina i Ronaldo imaju jedno zajedničko dete, još troje su dobili zahvaljujući surogat majkama, dok su i blizanci na putu. Za sve njih važi jedno pravilo koje se odnosi na tehnologiju, a koja ne igra značajnu ulogu u Kristijanovom životu i zato pokušava da ih "skloni" od toga.

Naime, Georgina je u dokumentarnom filmu na Netflixu ispričala da Ronaldo ne dozvoljava računare, telefone ili tablete.

"Istina je da u kući nismo oni tipični roditelji koji daju deci telefone, tablete ili računare da ih zabave. Mi smo upravo suprotni od toga. Uvek su u igru uključeni papir i olovka i razne društvene igre. Crtamo i volimo dosta da plešemo sa njima...", rekla je Georgina i dodala:

"Kada je tehnologija u pitanju užasna sam u tome i ne ide mi od ruke jer nemam stpljenja i vremena da se bavim time. Crtane filmove gledaju jedino onda kada baš ne možemo da ih smirimo".

Pogledajte kako inače izgleda Georgina Rodrigez.