POGLEDAJTE

HIT! "DOĐI DA TI KAŽEM GDE ĆE ŠUTIRATI PENAL": Mnogima je ovo promaklo - sukob zvezdi Liverpula, Mane poludeo na Salaha!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Zanimljive scene sa finala Kupa afričkih nacija.

Izvor: Twitter/@oza_dev_/Printscreen

Senegal je postao šampion Afrike po prvi put u istoriji, nakon što su u uzbudljivom finalu u Kamerunu savladali Egipat u finalu Kupa afričkih nacija.

Oni su bili bolji tek nakon izvođenja jedanaesteraca, na ceremoniji je dodelu pehara upropastio predsednik FIFA Đani Infantino, ali jedan detalj tokom utakmice je mnogima promakao. Tiče se fudbalera Liverpula i rivala na ovom meču Sadija Manea i Mohameda Salaha.

Mane je doneo Senegalu titulu kao poslednji izvođač u penal-seriji, ali je tokom regularnog dela meča propustio priliku da iskoristi jedanaesterac u 7. minutu meča.

Međutim, mnogima je promaklo da je pre izvođenja penala, Maneov saigrač iz Liverpula i prva zvezda Egipta Mohamed Salah prišao golmanu svog tima da mu kaže gde će Senegalac izvesti penal.

Očigledno se njih dvojica odlično poznaju, pošto je Mane odmah prišao da "urgira" kod golmana Egipta da ne sluša Salaha, ali nije vredelo. Salah je bio u pravu i golman Gabaski je odbranio udarac!

Evo kako je sve to izgledalo:

Mane penal protiv Egipta
Izvor: YouTube/FUTBOL MIND