Fudbal

STOPIRAO TRANSFER JOVIĆA, A NE DA MU DA IGRA! Novinari "sasekli" Anćelotija zbog Srbina, pogledajte njegovu reakciju!

Autor Andrijana Delibašić Izvor mondo.rs

Zašto Luka Jović nije odigrao ni minut protiv Atletik Bilbaoa? Ovo je odgovor Karla Anćelotija...

Izvor: Profimedia/YouTube/Real Madrid Press Conference/Screenshot

Srpski napadač Luka Jović bio je blizu odlaska iz Real Madrida i ove zime. Poslednjeg dana prelaznog roka stigla je ponuda Evertona, međutim Karlo Anćeloti je odlučio da je odbije zato što mu je Srbin potreban.

U prvoj sledećoj utakmici nakon toga - Luka Jović nije igrao ni minut za "kraljevski klub". Atletik Bilbao je izbacio Real Madrid iz Kupa kralja golom u 89. minutu, a srpski napadač je čitav meč proveo na klupi, čak nije išao ni na zagrevanje, dok Anćeloti nije čak ni iskoristio sve izmene...

Eliminacija već u četvrtfinalu Kupa kralja žestoko je zasmetala navijačima i Real Madrid je ponovo pokazao velike slabosti bez Karima Benzeme, a sve dok su Jović, Azar i Bejl sedeli na klupi za rezerve.

Upravo je prvo pitanje na konferenciji za medije za Anćelotija glasilo - zašto njih trojica nisu ušli?

"Zamenio sam Krosa za Kamavingu zbog umora. Imao sam pravo na još promena i planirao sam da ih iskoristim u produžecima. Nažalost, oni su postigli kasni gol i nije mi ostalo vremena da uvedem druge igrače...", rekao je Anćeloti sa podignutom obrvom.

Pogledajte njegovu reakciju na prvo pitanje!

Karlo Anćeloti (sport)
Izvor: YouTube/Real Madrid Press Conference

Srpski napadač ostaje tako na 15 utakmica ove sezone, na kojima je odigrao svega 432 minuta, a učinak i dalje glasi - jedan gol i dve asistencije.

Možda je vreme da nakon tri sezone zaista napusti Real Madrid...

Tagovi