Fudbal

BIVŠA FUDBALERKA ZARADILA 500.000 NA SAJTU ZA ODRASLE: Zbog provokativnih slika dobila otkaz, pa sve naplatila! (FOTO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Njoj je baš prijalo to što je završila igračku karijeru.

Izvor: Instagram/madelene_wright/printscreen

Britanka Medelin Rajt poslednjih nekoliko godina, pre svega provokativnim fotografijama, privlači mnogo pažnje ljubitelja fudbala širom sveta. Bila je profesionalna fudbalerka, ali je zbog kontroverznih fotografija dobila otkaz u Čartlonu.

Tada joj je postalo jasno - fudbal nije za nju. Atraktivan fizički izgled može da unovči na neobičan način, na sajtu za odrasle. I uspela je u tome, do sada je zaradila preko pola miliona funti iako na početku nije išlo sjajno.

Medelin već godinu dana ima profil na sajtu "Onlyfans", platformi na kojoj se kreira sadržaj za odrasle, a pretplatnici izdvajaju određenu svotu novca za mesečni pristup sadržaju. Nekadašnja fudbalerka veoma je ozbiljno shvatila taj posao, pa mu je i pristupila veoma ozbiljno.

Navijači su oduševljeni, a zarada odlična - bolja nego da je nastavila igračku karijeru.

Ovo je Medelin Rajt:

"Volela sam Čarlton, moje trenere i saigračice u klubu. Ta odluka me je potpuno slomila. Ono što se desilo otvorilo mi je vrata druge industrije. Jedna karijera je završena, ali je druga počela", otkrila je Medelin.

Ona se britanskim medijima pohvalila i o količini novca koju je zaradila na sajtu za odrasle.

"Prve godine sam na platmorfi 'Onlyfans' zaradila pola miliona funti, ne mogu da lažem oko toga. Putujem, uživam u luksuznim stvarima, a mesečna pretplata na moj nalog je 24 funte", otkrila je bivša fudbalerka.

Ona je tek jedna u nizu sportistkinja koje su se odlučile na ovakav vid zarade. Prednjače Pejdž Vanzant i Rejčel Ostovič, mada je i američka odbojkašica Trejsi Kalahan veoma popularna.

Tagovi