Emotivno

HVALA ZVEZDI I NAJBOLJIM NAVIJAČIMA NA SVETU: Emotivan oproštaj Njegoša od crveno-belih i poruka - možda se vrati!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Mladi vezista sada ide u Primeru, ali je jasno da bi želeo da nekada u budućnosti obuče crveno-.beli dres.

Izvor: MN Press

Dugo su ga tražili evropski klubovi, a na kraju je Njegoš Petrović posle dve i po sezone provedene u crveno-belom dresu prešao u Granadu. 

Ovaj 22-godišnji centarlni vezista karijeru će nastaviti u Španiji, a prema pisanjima medija Crvena zvezda će inkasirati 1.600.000 evra. Od toga će 20 odsto pripasti njegovom bivšem klubu Radu. 

Sada se mladi vezni fudbaler i zvanično oprostio od kluba u kome je osvojio dve titule u jedan kup. U emotivnom obraćanju zahvalio se navijačima, klubu, saigračima i stručnom štabu, ali je na kraju nagovestio da bi nekada u budućnosti želeo da se vrati u crveno-beli tabor. 

"Posle dve i po godine došao je i taj momenat kada moram da nastavim dalje. Želeo bih da se zahvalim upravi kluba, svim zaposlenima u klubu, celom stručnom štabu na celu sa Misterom, najboljim navijačima na svetu i naravno mojim već sada bivšim saigračima, ali momcima koji će mi za života biti prijatelji. Da se zahvalim Bogu što mi je dao tu mogucnost da igram u Zvezdi, da osetim u potpunosti šta je Zvezda, da delim sa njom i dobre i loše momente, hvala mu na tome što mi je Marakana bila druga kuća. I naravno, hvala tebi Zvezdo sto si me naučila mnogo toga kako u fudbalu, tako i u životu, hvala ti što nakon tebe odlazim kao zreliji igrač i jos zreliji i bolji čovek. Do sledećeg viđenja", napisao je Njegoš Petrović.