Oporavljen!

FUDBALERU PARTIZANA BOLEST ODUZELA MOĆ! Natho izgubio svu snagu, ali se sprema da poleti! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Crno-beli će u prolećnom delu sezone moći da računaju i na Bibarsa Natha.

Izvor: YouTube/Printscreen/FK Partizan Beograd

Teško je bilo Partizanu da se u finišu jesenjeg dela prvenstva navikne na život bez Bibarsa Natha. Iskusni fudbaler se požalio na umor tokom meča reprezentacije Izraela, a nakon detaljnih pregleda odlučeno je da je pauza najbolje rešenje.

Crno-beli su ostali bez Natha zbog anemije, a vezni fudbaler mnogo se mučio sa umorom i brzim gubljenjem snage.

O tome je progovorio tek kada je pobedio bolest i priključio se saigračima na početku priprema za drugi deo sezone. Bibars natho objasnio je sve detalje višemesečne borbe u kojoj se oporavljao od anemije i povrede aduktora.

"Za druge ljude to je bilo dva meseca, ali meni je izgledalo kao dve godine. Bolje što što mi se to desilo posle 15 godina karijere, ali nije dobro ni sada. Poslednjih šest meseci sam se osećao slabije, ali nisam razumeo zbog čega. Razmišljao sam o mnogim stvarima, ali ne i o anemiji. Srećan sam jer sam našao rešenje, pošto je moglo da pređe u nešto ozbiljnije. Rešio sam to i vratio sam se jači nego ikada", tvrdi Natho.

Bibars trenira sa saigračima, pogledajte njegove slike iz Turske:

Na anemiju koja ga je mučila nadovezala se i neugodna povreda od koje je morao da se oporavlja tokom iste pauze. Ali, sve je to prošlost...

"Imao sam i povredu aduktora. Poslednjih godinu dana osećao sam veliku bol. Posle 60 ili 70 minuta igre osećao sam se užasno. Uz to, anemija mi je oduzela svu moć i snagu koju sam imao. Sada sam spreman ponovo da poletim", ističe izraelac.

Tokom pauze je gledao Partizan iz Izraela, a nije mu bilo svejedno. Povredili su se Marković, Gomeš i Pantić, pa je pomislio da će rezultati biti slabiji! ali, to se nije dogodilo.

"Počeo sam da paničim. Ali saigrači nisu odustali i ostvarili su dobre rezultate do kraja i pokazali da imamo dobru klupu. Videlo se da, ako neko ne može da igra, imamo igrače koji će da ih zamene", rekao je bibars Natho za klupski jutjub kanal.

Sada su prošlost i povreda i anemija, pa je iskusni vezni fudbaler sa ostatkom ekipe u Turskoj, gde se priprema za prolećni deo prvenstva i napad na šampionsku titulu. Nakon što je potpisao produžetak saradnje, to je sledeći cilj u crno-belom dresu.

Pogledajte ceo razgovor sa Nathom:

Bibars Natho o pauzi
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Tagovi