OPAAA!

DOLAZI VLAHOVIĆ, A ZVEZDA BEŽI IZ JUVENTUSA: Sprema se BOMBA u Italiji, Argentinac beži kod rivala!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Sprema se zemljotres u Italiji.

Izvor: EPA/RICCARDO ANTIMIANI/ANSA

Ako je verovati italijanskom fudbalskom agentu Fulviju Valkaređiju, Paulo Dibala će karijeru nastaviti u Interu!

Agent koji ne zastupa argentinskog fudbalera dao je izjavu za italijanske medije, u kojem ističe da je ubeđen da će sadašnji član Juventusa fudbalski "hleb" nastaviti da zarađuje na "Đuzepe Meaci" i da će tamo otići kao slobodan igrač, s obzirom na to da još nije produžio ugovor sa "bjankonerima" koji ističe poslednjeg dana juna.

"Paulo Dibala će završiti u Interu, videćete! Njegov odnos sa direktorima Juventusa je 'pukao', sve je spremno da ode u Inter. Biće to neverovatan transfer za nerazure, sve je spremno!", naveo je ovaj agent.

Ukoliko bi se obistinile njegove riječi, Dibala bi ponovo sarađivao sa direktorom Đuzepeom "Bepeom" Marotom, koji ga je tokom mandata u Juventusu doveo u tabor "bjankonera" iz Palerma 2015. godine po ceni od 41 miliona evra, a sada će ga kao formiranog igrača dobiti za "džabe".

Dibala je ove sezone nastupio na 23 utakmice i postigao 11 golova, čemu je dodao i četiri asistencije.

Ukupno je za Juventus odigrao 277 mečeva i upisao 111 golova, te mu nedostaju još četiri gola kako bi se na klupskoj večnoj listi izjednačio na desetom mestu sa legendarnim italijanskim reprezentativcem Robertom Bađom.

Nedavno je, podsetimo, postigao pogodak protiv Udinezea, ali mu, upravo zbog nejasne situacije u klubu, nije bilo do slavlja...Ujedno, ovo znači da će sa Dušanom Vlahovićem u napadu provesti još samo šest meseci.