Fudbal

NAVIJAČI FIORENTINE SE UPLAŠILI ZBOG VLAHOVIĆA: Nije u timu za meč, odmah su pomislili na transfer, a evo šta je istina!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Najbolji strelac italijanskog prvenstva neće moći da nastupi na nedeljnom meču Fiorentine.

Izvor: Profimedia

Najtraženiji fudbaler u Evropi ovog januara dobio je loše vesti dok se najbolji timovi kontinenta utkruju za njegov potpis. Dušan Vlahović (21), želja brojnih timova iz samog vrha evropskog fudbala, mora u karantin jer je pozitivan na korona virus.Ove vesti stigle su iz Italije, manje od 24 časa pre gotovanja Kaljariju, na kojem bi najbolji strelac Serije A imao priliku da dodatno popravi golgeterski učinak koji je ove sezone fenomenalan. Dok je Fiorentina čekala odgovor na važno pitanje, stigle su im loše informacije...

Umesto da bude na terenu, Vlahović će meč Kaljarija i Fiorentine gledati iz izolacije, a i nakon ove runde ostaće na 17 postignutih golova, koliko ima i Ćiro Imobile.

Pitanje je ko će od njih dvojice biti najbolji strelac na kraju prvenstva, a priča se da je upravo ta borba motiv za Vlahovića da ne napusti Italiju. Dok jedni izvori prenose da on želi samo u Juventus, drugi tvrde da sebe vidi u Fiorentini još šest meseci, kako bi se u istim uslovima borio za titulu najboljeg strelca prvenstva.Glasne su priče i o Arsenalu, koji svakodnevno "popravlja" ponudu za srpskog fudbalera i spreman je da mu ponudi ogromnu nedeljnu platu u Londonu. Takođe, iz igre nisu ispali Mančester siti i Atletiko Madrid, dok se stidljivo provlači ime Bajerna iz Minhena, ukoliko reše da prodaju Levandovskog narednog leta.