OPA!

DŽERARD PRAVI NOVI LIVERPUL - SPREMA NOVU "BOMBU": Posle Kutinja dovodo još jednog bivšeg saigrača!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Stiven Džerard sprema novi veliki transfer u Birmingemu!

Izvor: Profimedia

Dolaskom Stivena Džerarda u Aston Vilu je krenula i neka nova era kluba. Sada su i oni najbojli fudbaleri zainteresovani da dođu u Birmingem.

Dolazak Filipea Kutinja iz Barselone, na pozajmicu sa pravom otkupa, je bio prvi korak. A, sada bi mogao da im se pridruži i Luis Suarez.

Džerard, Kutinjo i Suarez su sarađivali na "Enfildu" i tada su bili strah i trepet za mnoge odbrane. Sada bi mogli ponovo da se udruže, samo što bi legendarni kapiten "crvenih" ovog puta dirigovao sa klupe.

Informaciju je prvi otkrio novinar Đerar Romero, a veća je verovatnoća da do transfera dođe u letnjem prelaznom roku. Doduše, ne treba isključiti ništa, pošto je Urugvajac imao javni sukob sa trenerom Dijegom Simeoneom.

"Suarez je odbio nekoliko ponuda da napusti Atletiko i želi da se vrati u Premijer ligu i da sarađuje sa Đerardom u Vili", poručio je Romero.

Atletiko je trenutno četvrti na tabeli sa 33 boda, čak 16 manje od prvoplasiranog Reala, dok ih u Ligi šampiona čekaju dueli sa Mančester junajtedom u osmini finala.