UŽASAN START

DŽAKA PONOVO NAPRAVIO GLUPOST I DOBIO CRVENI! Zbog njega je izbio haos, svi na "Enfildu" su se uhvatili za glavu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Još jedan nesmotren potez Granita Džake...

Izvor: Fonet/Jon Super/AP

Granit Džaka je ponovo napravio glupost u dresu Arsenala, što nije iznenadilo mnogo pristalice tog kluba, ali ih to ovog puta nije koštalo.

U prvom meču polufinala Liga kupa na "Enfildu" su "tobdžije" izdržale sa igračem manje i remizirale sa Liverpulom - 0:0.

Švajcarac, albanskog porekla, je glupost napravio već u 24. minutu. Diogo Žota je bio u kontri, a on ga je potpuno nesmotreno udario nogom u predelu grudnog koša. Sudija Majkl Oliver nije imao dilemu, pokazao mu je direktan crveni karton. Uprkos svim protestima i objašnjenjima arbitar nije imao dilemu. Ceo stadion se držao za glavu, jedni zbog isključenja, drugi zbog straha od povrede, ali je srećom sa Portugalcem na kraju sve bilo  redu.

Možda ce vas zanimati

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bio je ovo pravi pokazatelj za vlasnike "crvenih" zbog čega što pre treba da reše situaciju oko novog ugovora Mohameda Salaha. Bez Egipćanina je ekipi Jirgena Klopa nedostajalo upravo to u ovom meču - završni udarac. Napadali su, imali posed, solidne šanse, ali ne i igrača koji može da stavi tačku.

Nemački stručnjak nije računao ni na Sadija Manea i Nabija Keitu koji su, kao i Salah, na Afričkom kupu nacija.

Revanš meč između ova dva tima igra se 20. januara na "Emirejtsu", a pobednika u finalu čeka Čelsi koji je bio bolji od Totenhema.