Fudbal

BOGDAN MILIĆ NAPUSTIO ISKRU, KARIJERU NASTAVLJA U UZBEKISTANSKOM ANDIJANU

Autor Milena Mijušković Izvor Vijesti

Nakon pet godina Bogdan Milić napušta Iskru, saopštio je klub iz Danilovgrada, prenose Vijesti.

Izvor: MN Press

"Hvala ti Bogdane za sve vrijeme provedeno u dresu Iskre. Srećno u karijeri", napisao je klub iz Danilovgrada na Instagramu.

Milić je od 2017. igrao za Iskru.

"Poslije skoro pet godina došlo je vrijeme da se rastajemo. Želio bih ovim putem da se zahvalim saigračima, upravi kluba, stručnom štabu i navijačima na maksimalnoj podršci i ukazanom povjerenju. Bila mi je čast i zadovoljstvo biti dio jedne ovakve ekipe, dio istorijskog uspjeha ovog kluba, koji je izborio izlazak u Evropu i predstavio Crnu Goru i grad Danilovgrad u najljepšem mogućem svjetlu. Želim vam svu sreću u nastavku prvenstva, da ove i svake naredne godine izborite jedno od prva tri mjesta", prenio je klub poruku napadača.

Milić je ponikao i afirmisao se u Budućnosti. Sa Podgoričanima je osvojio titulu 2008. godine, a potom započeo internacionalnu karijeru. Igrao je u Holandiji, Rusiji, Češkoj i Južnoj Koreji.

Vratio se u Crnu Goru 2014. i potpisao za Rudar, gdje je proveo drugi dio sezone. Narednu (2014/2015) igrao u ekipi OFK Titograda sa kojom je osvojio Kup. Potom je opet otišao u inostranstvo i nastupao u Španiji, Maleziji i Iranu, da bi se prije pet godina vratio u Crnu Goru i potpisao za Iskru.

Bogdan Milić i Goran Milojko napustili su Iskru i karijeru nastavljaju u uzbekistanskom Andijanu.

Možda ce vas zanimati

Tagovi