Fudbal

MANČESTER JUNAJTED JE BAŠ LOŠ, NI KAPITEN RONALDO TU NE POMAŽE! Heroj na Old Trafordu je Portugalac, ali NIJE KRISTIJANO

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Ralf Ragnik je došao, a ogromni problemi su i dalje tu, čini se kako se i vremešnom Ronaldu stavlja preveliki teret na leđa.

Izvor: Fonet/AP/Dave Thompson

Mančester junajted je doživio prvi poraz pod vođstvom Ralfa Rangnika. Na Old Trafordu zasluženo je tri boda osvojio Vulverhempton, golom Žoaa Mutinja u pobjedi 1:0.

Trenutak odluke dogodio se u 82. minutu poslije centaršuta rezerviste Adame Traorea i izbijene lopte Fila Džonsa, koji se vratio u ekipu poslije dvogodišnje pauze.

Junajted je odigrao zabranjivajuće loše i prvi put izgubio od Vulverhemptona na svom terenu 1980. Iako ne bi bilo ni duhovito pominjati tim sa Old Traforda u kontekstu borbe za titulu, slikovito zvuči i to da Junajted trenutno zaostaje čak 22 boda za Sitijem.

I da je Bruno Fernandeš u 96. minutu postigao gol dobrim šutem iz slobodnog udarca, to ne bi značajno promenilo kiseo utisak koji je ostavila ekipa na čelu sa Ronadom, u još jednoj utakmici u kojoj su morali da pobjede, a nisu.