Fudbal

ZBOG NJE GORI STAMFORD BRIDŽ, ALI ČELSIJU NIJE DONELA SREĆU: Lepotica iz Rusije "zaplakala" u nadoknadi! (FOTO)

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Devojka koja često pozira gola podjednako često gostuje na stadionu Čelsija, tima za koji navija.

Izvor: Instagram/liman_maria/printscreen

Navijači Čelsija ne mogu biti zadovoljni rezultatom koji je njihov tim ostvario u poslednjem meču Premijer lige, pošto je ekipa Tomasa Tuhela u samom finišu primila gol za 1:1. Iskusni Dani Velbek nadskočio je mladog Treva Čalobu, što je Brajtonu donelo bod na Stamford Bridžu.

Među onima koji su bili razočarani rezultatom je i devojka koja je zapalila stadion u Londonu, lepa Ruskinja Marija Liman, svojevremeno Plejboj zečica i jedna od najlepših fudbalskih navijačica na svetu.

Ona je veoma strastveno pratila ovaj susret, a svojih 1,2 miliona pratilaca na Instagramu obradovala je fotografijama i kratkim snimcima sa tribina. Istina, to je bilo na početku i tokom većeg dela meča, pošto je Marija kasnije bila neutešna.

Pogledajte kako izgleda Marija, devojka koja često pozira gola:

Devojka koja je na Mundijalu u Rusiji proglašena za najvatreniju fudbalsku navijačicu svojevremeno je pozirala za Plejboj i godinama je zvezda kanala Fashion TV. Zato je i veoma popularna, a oni koji je prate na društvenim mrežama znaju da često pozira gola, kako pred objektivom profesionalaca, tako i pred ogledalom u svojoj sobi.

Iako bi fudbaleri Čelsija sigurno voleli da od nje češće dobijaju podršku, ovog puta im sa tribina nije pomogla da stignu do pobede.

Koliko je bila razočarana zbog toga videlo se na jednom od storija, kada je uz fotografiju semafora na kraju meča stavila emodži koji plače.

Tagovi