Fudbal

NAVIJAČI JUNAJTEDA SJAJNO ČESTITALI LEGENDI 80. ROĐENDAN: Ser Aleks došao na utakmicu, a sačekalo ga iznenađenje! (FOTO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Neponovljivi Ferguson na tom stadionu ima i tribinu nazvanu po sebi, a uživao je u prizoru koji je mogao da vidi.

Izvor: Profimedia

Navijači Mančester junajteda uživali su u četvrtak uveče, pošto su na "Old Trafordu" u poslednjem meču u 2021. godini savladali Barnli 3:1.

Ipak, tom prilikom imali su još jedan važan događaj - čestitali su 80. rođendan legendarnom seru Aleksu Fergusonu!

Neponovljivi menadžer Mančester junajteda ovog 31. decembra slavi 80. rođendan, a dan ranije, navijači su rešili da mu isti čestitaju preko čitave tribine.

Legendarni "Fergi" je i ovog puta bio na stadionu, pa je uživo video čestitku koju je dobio. Škot je bio vidno oduševljen potezom navijača, koji mu nikada neće zaboraviti sve što je uradio za taj klub.

Ferguson je bio menadžer ekipe od novembra 1986. do leta 2013. godine, tokom kojih je osvojio neverovatnih 38 trofeja, uključujući 13 titula prvaka Engleske i dve Lige šampiona.

Ipak, od njegovog odlaska u zasluženu penziju, Mančester junajted se žestoko muči. Nisu imali mnogo uspeha ni sa Dejvidom Mojesom, Fergijevim naslednikom, ali ni sa kasnijim trenerima - Lujom van Galom, Žozeom Murinjom, Oleom Gunarom Solskjerom...