HAOS

ĆAVI IMA PAKLEN PROBLEM - OSTAO BEZ 13 IGRAČA: Ozbiljna FRKA u Barseloni, ne može da sastavi ni PRVU postavu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Po trenutnom stanju, mogao bi to da izvede isključivo priključivanjem igrača iz "B" tima...

Izvor: Profimedia

Legendarni Ćavi se prošlog meseca vratio u Barselonu, ovog puta u ulozi trenera, a ovih dana se suovača sa velikim problemima.

Čak sedam igrača Blaugrane pozitivno je na korona virus i pitanje je kakav će tim trener ekipe imati na raspolaganju za naredne utakmice!

Katalonski klub se priprema za nastavak Primere, ali pripreme ne teku planiranim tokom.

U ponedeljak su pozitivne nalaze na korona virus dobili Kleman Lengle i Dani Alves, u utorak su im se pridružili Đordi Alba i Alehandro Balde, a od srede se na toj listi nalaze i Usman Dembele, Samjuel Umtiti i Gavi!

Barselona je u zvaničnoj objavi istakla da su svi igrači "dobrog zdravstvenog stanja", međutim zbog pravila izolacije i svih zdravstvenih protokola propustiće nedeljnu utakmicu protiv Majorke.

Takođe, upitni su nastupi u Kupu kralja sledeće srede protiv Linjaresa, ali i ligaški sudar sa Granadom nekoliko dana kasnije.

Kada se na to sve dodaju postojeći problemi u vidu povreda Pedrija, Ansua Fatija, Memfisa Depaja, Martina Brajtvajta i Serhija Roberta, uz suspenziju Serhija Busketsa, jasno je da Ćavi nema drugog izbora već da pozove igrače iz juniorskog, odnosno B tima kako bi "zakrpio rupe" u rosteru.

Ostali su bez čak 13 igrača, pa sada Ćavi na raspologanju ima samo njih 12, od čega su čak trojica golmani! Sa samo devetoricom u polju ne može ni prva postava da se popuni.

Na "Nou Kampu" će narednih dana nestrpljivo iščekivati nova testiranja igrača...

Tagovi