Fudbal

ŠOK VEST! RONALDO HOĆE U BARSU - VEĆ IM SE PONUDIO? Igrao 9 godina za Real, a u Mančesteru više ne može da izdrži!

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Utisak je da je španski list ipak previše senzacionalistički nastrojen ovog puta...

Izvor: Profimedia

Neverovatno da neverovatnije ne može da bude - Španci javljaju da nam se bliži fudbalski "transfer 21. veka".

Kristijano Ronaldo se ponudio Barseloni i želi da se preseli na "Nou Kamp" već u januarskom prelazni roku!

Ovu bombastičnu vest u koju je teško poverovati donosi katalonski "Mundo Deportivo", koji je u utorak ujutro objavio da nekadašnji superstar Real Madrida želi da se oproba u dresu "blaugrane".

Kako se navodi, Ronaldo se ponudio Barseloni i to preko Đerara Pikea, štopera sa kojim je nekada delio svlačionicu u Mančester junajtedu.

Pike je prema njihovim rečima potom kontaktirao trenera Ćavija, ne bi li mu preneo Ronaldovu poruku, pošto Portugalac zna da je Barsi potreban igrač koji postiže golove.

Navodno je i Ronaldov agent Žorž Mendeš započeo posao sa predsednikom Barselone Đoanom Laportom, ne bi li prostudirao mogućnosti za ovakav posao. Ističe se da su upravo Mendešovi dobri odnosi sa Laportom još jedan zamajac u čitavoj priči.

Ipak, iako se može poverovati u to da Ronaldo nije srećan u Junajtedu i da nije zadovoljan saradnjom s Ralfom Rangnikom, u njegov odlazak u Barselonu je teško poverovati.

Na stranu čak i činjenica da je devet godina nosio dres Real Madrida, sa kojim je osvojio četiri Lige šampiona, postoji i finansijski aspekt, koji bi u ovom trenutku verovatno bio i presudan.

Barselona se muči sa dovođenjem igrača i poput Ferana Toresa, dok mladog Jusufa Demira ne žele da koriste do kraja prelaznog roka kako ne bi aktivirali klauzulu od 10.000.000 evra obavezne kupovine.

Finansije neophodne za dovođenje Ronalda su nezamislive za Katalonce u ovom trenutku...