FOTO

RONALDO OBJAVIO FOTOGRAFIJU, ODAO GA JEDAN DETALJ! Ispod jelke je znak u koji klub ide? Majka ga MOLI da to uradi

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Odmah je zavladala euforija među navijačima

Izvor: Instagram/Cristiano

Kristijano Ronaldo objavio je porodičnu fotku za Božić, a na njoj jedan detalj nije promakao navijačima Sportinga sa osećajem za detalje.

U zelenoj kesi ispod jelke, oni su prepoznali zelenu poklon-kesu sa Sportingovim grbom i nema dileme da je iz klupske prodavnice. Pogledajte i pronađite na slici:

Nije bilo potrebno mnogo da se navijači tog kluba posebno obraduju i da počnu da ga dozivaju nazad, u tim iz kojeg je otišao u Junajted 2003. Dodatan razlog za njihov optimizam je i to što je Ronaldova majka Dolores čest gost na utakmicama šampiona Portugala.

"Već sam mu rekla: Sine, pre nego umrem hoću da vidim tvoj povratak u Sporting" , rekla je ona nedavno u jednom podkastu.

Ronaldo je nastupao za "A" tim Sportinga u sezoni 2002/03, nastupao tada i protiv Partizana, a pažnju menadžera Junajteda Aleksa Fergusona privukao je na prijateljskoj utakmici. Posle toga je otišao u Mančester i tamo pisao istoriju do 2009, kada je osvajač Lige šampiona i Zlatne lopte prešao u Real Madrid, postavši tada najskuplji igrač u istoriji.