Otkriveno

PROCURIO REALOV SPISAK - I LUKA JOVIĆ JE NA NJEMU: Klub spremio transfer-listu, napisano i KAPITENOVO ime!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Isplivao plan "kraljevskog kluba"

Izvor: Profimedia

Real Madrid se sprema za januarski prelazni rok i sastavio je spisak igrača koji će biti na prodaju. I među njima je i Luka Jović, srpski napadač sa kojim ipak ne prave dugoročne planove na "Bernabeuu", iako je ove jeseni dobijao šansu kao "džoker" Karla Anćelotija. Italijan ga vidi kao deo ekipe, ali neće zaustaviti eventualni transfer.

"Dijaz, Jović i Azar su deo Anćelotijevih planova, ali klub je spreman da pregovara sa bilo kojom zainteresovanom stranom koja bi htela da ih kupi u januaru, što se prethodnih godina događalo sa Alvardom Odriozolom i Martinom Odegardom", objavila je Marka.

Na spisku su i zvučna imena, poput godinama nezadovoljnog Gareta Bejla, čiji skupoceni ugovor (600.000 funti nedeljno) ističe na kraju sezone, dozvolu da odu imaju i Isko, Eden Azar, Marijano Dijaz...

Najveće iznenađenje je to što je na spisku i kapiten ekipe Marselo (33), koji je neizostavan član "kraljevskog kluba" još od 2007. godine, ali je izgubio svoje mesto u timu zbog Ferlana Mendija i za to je igrao samo na pet mečeva uz ukupno 140 minuta provedenih na terenu. I njegov ugovor ističe na kraju sezone.

"Prioritet će biti prodaje Bejla i Iska", objavila je Marka. Biće ovo veoma radna zima u rukovodstvu lidera Primere.