Fudbal

TOTALNA RASPRODAJA U PARIZU - MORAJU DA NAĐU 100 MILIONA: Sedam igrača na transfer listi, ako ne odu klub čeka KAZNA!

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Biće uzbudljivo u Parizu tokom januara.

Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je letos uložio ogroman novac kako bi doveo Hakimija, Mesija, Ramosa, Vajnalduma i druge fudbalske zvezde, pa će zbog toga morati da "zavrne slavinu" na drugoj kraju.

Tako današnji "L'Ekip" piše da PSŽ mora da zaradi 100 miliona evra kako ne bi bio kažnjen zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Mnogi su se pitali kako je PSŽ uopšte prošao bez kazne kada je doveo takva imena, međutim izgleda da su dobili "fore" da srede svoje finansijske izveštaje koji će morati da budu uredni kada se završi zimski prelazni rok. Tokom njega, PSŽ neće gledati na igrače koje može da dovede, samo one koje može da proda.

Tako je najveće ime koje bi moglo da napusti njihove redove Mauro Ikardi, koga posle drame sa suprugom Vandom, traži Juventus, ali nije jedii...

Rafinja Alkantara je već sve dogovorio oko pozajmice sa Real Sosijedadom, dok u na "izlaznim vratima" još i Julijan Draksler, Abdu Dijalo, Tilo Kerer, Levin Kurazava i Serhio Riko. Kako će od njih uspeti da zarade oko 100 miliona evra, pravo je pitanje, pa će možda i neko od važnijih igrača morati "na doboš".

Navodno, veruju da bi samo od Dijaloa i Kerera mogli da dobiju 50 miliona evra, odnosno za Drakslera još 15, ali pravo je pitanje koji klub će im dati taj novac.

U suprotnom, čeka ih kazna...