Fudbal

ISPLIVAO SNIMAK SA TERENA - UMALO IZBILA TUČA U INTERU: Saigrači slavili, a Hrvat i Urugvajac se svađali pred svima

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Pogledajte krajnje neočekivanu situaciju posle utakmice (i pobede) šampiona Italije.

Izvor: Twitter/Inter_pictures

"Pazza Inter Amala" ("Moraš da voliš ludi Inter"), refren je poznate navijačke pjesme koji je dugo veoma tačno oslikavao karakter. Antonio Konte se ljutio kada je to slušao, klub je prestao da je emituje pred mečeve dok je on osvajao titulu, ali Inter je definitivno i dalje "lud", na svoj način.

To je dokazano i ove nedelje, kada je aktuelni šampion Italije pobijedio Torino golom Denzela Damfrisa, tako pobjegao Milanu na četiri boda prednosti i imao više razloga za zadovoljstvo. Međutim, odmah posle meča nastao je sukob dvojice igrača nerazura, koji je umalo prerastao u tuču - i to na terenu.

 Dok su oko njih saigrači slavili, hrvatski veteran Ivan Perišić (32) i Urugvajac Matijas Vesino (30) su se posvađali, a sve je umalo preraslo u ozbiljniji sukob. Srećom po njih i po klub - na vrijeme su se umešali centarfor Edin Džeko, trener Simone Inzagi, golman Jonuc Radu i ostali, pa je izbjegnuta tuča i velika bruka za klub.

Video snimak tog sukoba isplivao je u nedelju i izazvao je veliku pažnju među navijačima Intera. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi