Veza na daljinu!

ZBOG NJE HOĆE DA SE VRATI U ŠPANIJU: Smuvao selektorovu ćerku, pa ga ne zanimaju Gvardiola i Siti! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Ofanzivac Mančester sitija već nekoliko nedelja šalje signale Barseloni, a ovaj je najveći do sada - zbog devojke bi da se preseli u Španiju.

Izvor: Instagram/siramartinezc/printscreen/Profimedia

Mladi fudbaler Mančester sitija Feran Tores (21) mogao bi da bude pravi hit prelaznog roka. Engleski tim kupio ga je iz Valensije za 23 miliona pre samo godinu i po dana, a deluje da je već došlo vreme za rastanak. Iako su u klubu zadovoljni Toresom, njemu život u Engleskoj baš i ne prija.

Kako navode dobro upućeni mediji iz Engleske i Španije jedan od razloga za to je i Sira Martinez, ćerka španskog selektora Luisa Enrikea!

Talentovani Tores smuvao je Siru, a sada mu ne prija da bude razdvojen od devojke koja živi u Španiji.

Da bi bio blizu, potrebno je da ubedi čelnike "Građana" kako je za sve strane najbolje da se preseli u Barselonu. Slavni tim ima formulu po kojoj može da ga dovede u januaru iako im budžet za transfere nije ogroman, a prelaz u klub za koji je svojevremeno igrao Sirin otac mogao bi da mu donese još neki plus u njenoj familiji.

Ovo je atraktivna Sira:

Dok se eventualni transfer ne desi, Feran Tores i Luis Enrike mogli bi i dalje da sarađuju u reprezentaciji Španije. Iako ima 21 godinu nekadašnji ofanzivac Valensije već je odigrao 22 meča za nacionalni tim pod komandom svog budućeg tasta, pa je to još jedan od načina da se porodici svoje devojke predstavi u najboljem svetlu.

Siru je već osvojio, ali ubeđivanje nje da se preseli u Englesku ne ide nimalo glatko.

Ona obožava konje i jahanje, pa želi da ostane na porodičnom ranču gde ima sve uslove za držanje životinja.

Zbog tragedije koja je pogodila porodicu Luisa Enrikea, njegova starija ćerka ne želi pažnju medija, glamurozne događaje, život žene fudbalera i sve što uz to ide. Draže joj je da se onim što voli bavi u miru.